Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

NIKAD TEŽE UVREDE U RIJALITIJU Milan: Ja jesam p*der, a ti si k*rva abortirala bratovo dijete! Prodaješ se za 50 eura, bila si u zatvoru zbog pros*itucije!

Tokom noći došlo je do sukoba u rijalitiju, između Mace Diskrecije i Milana Miloševića. Pale su teške riječi, otkrivene su mnoge istine, svi zadrugari su se okupili, a obezbjeđenje je bilo u pripravnosti. Milan je iznio tvrdnje da se Maca bavi pros*itucijom, a ona je pokušala sve da negira tvrdeći da je on novinar koji je spreman na sve.

`Ja za tebe u životu ništa izmislio nisam! Sve što sam napisao crno na bijelo imam! Što me nisi tužila, pros*itutko jedna? Ti si bila uhapšena u Bosni, na uslovnoj si. Hapšena si 15 puta za pros*ituciju“, rekao je Milan.

“Lažeš, kako sam onda u rijalitiju ako sam na uslovnoj“, rekla je Maca.

Milan je onda počeo da iznosi detalje o Macinoj porodici.

“Od 2015. godine mamu nisi vidjela. Ujak te istjerao iz kuće, ku*vo jedna! Bila si u zatvoru mjesec dana. Prvo te je*o brat, priznaj! Rođak je je*o! Priznaj, imam sve crno na bijelo, samo da mi produkcija dozvoli da donesem. Sama je pričala to“, pričao je Milan a svi su se okupili da slušaju i navijaju.

“Ne zanima me ko je šta rekao, ja sam ovdje zvijezda. Može da mi se smije cijeli svijet, ja imam armiju fanova. Ti si pe*er i ćuti tu“, govorila je Maca.

“Jeste, jesam p*der, ponosim se, a ti si pros*itutka. Moraš da se je*eš da bi dobila pare“, vrištao je Milan, a onda dodao još strapšnije detalje:

“Abortirala si sa bratom, sifilis si imala. Alo, imam tvoj bolnički karton. Hoćeš da ti donesem papir?“

“Ja nemam brata rođenog“, dodala je Maca.

“Imaš rođaka“, rekao je Milan, a onda je Anđela Veštica potvrdila ovu priču i rekla da i ona zna za brata, ostalo ne zna.

“Imala je više abortusa nego ja patika. Abortirala je u osmom razredu. Mama rođena je vodila na abortus. Mama joj i silikone platila, podigla je kredit za njene s*se, a ona se sad ne sjeti ni da je pozove“, dodao je Milan. Pogledajte kakve su još uvrede pale:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *