Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

IŠČUPALA SAM JOJ POLA KOSE, I DRAGO MI JE: Evo šta Anđela Veštica kaže nakon diskvalifikacije, i da li bi OPET tukla Jelenu Golubović!

– Ne osjećam se nikako. Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok – počinje razgovor Anđela Veštica, nakon što je tokom prošle noći diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović.

Već dva, tri dana mi nije dobro, strašno sam se potresla oko nekih stvari i izdaja koje sam doživjela. Bila sam dva puta u Hitnoj, na ivici da dobijem srčani udar. Vratila sam se u kuću iz sobe za rehabilitaciju po neke svoje stvari, Jelena Golubović me je napala, kao što radi po cijeli dan. Nisam mogla da se iskontrolišem, uzvratila sam joj, iščupala sam joj pola kose sa glave i drago mi je zbog toga, jer je to jedan ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi – kaže Anđela.

Na pitanje kako bi se ponašala kada bi mogla da vrati vrijeme, kaže da se napad na Jelenu ipak ne bi dogodio.

– Ne bih to ponovila. Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovjek da iskulira, ali i da prsne zbog nje. Voljela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Voljela bih da budem dio ovog projekta, jako mi je žao… – kaže Veštica.

– Trenutak je presudio. Na lijekovima sam, nisam ni jela, odbijala sam hranu… Volim da se pobijem, ne mogu da slažem, ali nisam planirala ni na koga da dignem ruku, jer ja ne želim da ispadnem agresivac u narodu, već osoba koja je pametna, normalna i jaka.

Sve se bezveze poklopilo. Žao mi je, željela sam da ostanem do kraja, spremna sam bila na kojekakve taktike, da se igram da bih došla do finala, jer me to stvarno interesuje, ali ovo je bio pogrešan trenutak. Da sam prespavala još jednu noć u sobi za rehabilitaciju, ni Jelena ne bi uspjela da me isprovocira, do ovog ne bi došlo – tvrdi Anđela.

Kada su u pitanju njeni “prijatelji“ iz rijalitija koji nisu ni pokušali da spriječe tuču, Anđela za to ima sljedeće objašnjenje:

– Znali su oni vrlo dobro šta će da se desi, a niko nije stao tu zato što je niko ne voli, svi žele da ona dobije po lobanji. Možda nisu očekivali da ću ja to da uradim, jer sam bila slomljena. Svjesna sam ja ko mene unutra voli, a ko ne. Vole me Luna, Sloba, Saška Karan i Lepi Mića, to sam sada vidjela. Dule i Andrijana me gotive, to znam – kaže Veštica.

(Telegraf.rs)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *