Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

ANĐELA VEŠTICA DEBELO PLAĆA ZBOG NASILJA: Jelena šalje Anđelu u zatvor!

Anđela Veštica mogla bi da dobije godinu dana zatvora zbog nanošenja lakih tjelesnih povreda Jeleni Golubović u „Zadruzi“ ukoliko rediteljka odluči da protiv nje podnese tužbu.

Prema saznanjima Kurira, u ponedeljak uveče, kada se desio incident, producenti rijalitija pozvali su policiju, koja je potom saslušala bivšu po*no-glumicu i protiv nje podnijeli prijavu za učestvovanje u tuči.

Ukoliko sudija za prekršaje donese takvu odluku, Anđela će morati da plati novčanu kaznu, ali veći problem za nju biće ako Jelena podnese privatnu tužbu. U tom slučaju zakonom o krivičnom postupku predviđena je kazna zatvora do jedne godine za nanošenje lakih tjelesnih povreda, što su ljekari Urgentnog centra i konstatovali u slučaju Golubovićke.

– Nadam se da će moja kćerka podneti tužbu protiv Anđele, ja bih to uradila da sam na njenom mjestu. Jelena je već tužila Hasana i Slađanu Petrušić zbog toga što su je tukli u rijalitiju, i to je u toku. Što se Dudića tiče, presuda bi trebalo uskoro da se donese, ne znam šta se čeka s tim.

A u slučaju Petrušićeve saslušani su samo svjedoci, nema izgleda da će se taj proces uskoro završiti. Mi, nažalost, nemamo drugi način da se branimo, osim da podnesemo tužbe iako je to spora pravda – rekla je Svetlana, rediteljkina majka.
(Kurir)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *