Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

TUČA U ZADRUZI! Podivljala Saška nasrnula na Anđela, on joj uzvratio, obezbjeđenje ih jedva razdvojilo!

Između Saške Karan i Anđela Rankovića nastala je strašna svađa zbog Teodore. Naime, najprije je Saška opsovala Teodoru, a onda je na nju skočio Anđelo, doduše samo verbalno, na šta mu je pjevačica uzvratila gađajući ga čašama i flašama, a ni ružne riječi nisu izostale. Anđelo joj je uzvratio, a kada je počeo da se udaljava od nje Saška se zaletjela, udarila ga daskom, počela da ga šutira, a onda je uletjelo obezbjeđenje! Pogledajte video

Dodatno:

Edita Aradinović je nedavno javno ispljuvala rođaku Lunu Đogani, zbog veze sa oženjenim muškarcem. Međutim, konačno je otkrivena istina odakle datira loš odnos ove dvije dame.

Naime, iako su njih dvije sestre po liniji Gagija Đoganija, one već dvije godine ne pričaju jer je Luna, kako se priča, prije dvije godine skinula dečka Editi.

“Ima malo više od dvije godine, kada je Edita bila sa jednim momkom, ali nakon mjesec dana veze postao joj je sumnjiv. Jedno veče on je zadrijemao, pa mu je Edita uzela telefon i imala je šta i da vidi. SMS prepisku između njega i Lune! Poludjela je, nije ni znala da se poznaju, a Luna je vrlo dobro znala da je Edita sa njim u vezi. Napravila je skandal tom dečku“, otkriva izvor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *