Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

LUNA PROGOVORILA O RAŽNATOVIĆIMA: Od početka do kraja – Arkan, Ceca, Karleuša, sve ih je pomenula!

Luna Đogani trenutno je jedna od najpoznatijih osoba u Srbiji, o kojoj svi pričaju. Njen odnos sa Slobom Radanovićem u rijalitiju Zadruga prate milioni, i svi se pitaju šta će se sljedeće desiti. Međutim, mnogi znaju da je njen prvi dečko bio sin Cece Ražnatović, Veljko.

Upravo o njemu, ali i njegovoj sestri Anastasiji, koja je bila Lunina najbolja drugarica dugi niz godina, blogerka je pričala sa ostalim zadrugarima.

– I ona i on su dobri. On nije, ali se ona promijenila. Ona ima dobru dušu. 13 godina smo se družile. Dobar je čovjek. Živjele smo, kuma mi je, sestra, odrasle smo zajedno. Ona je dozvolila da nas odvoji osoba koja je u tom trenutku bila bitnija, muškarac. Ne mogu da kažem da sam bila savršena, ali mislim da nije trebala to da dozvoli. Mi danas prolazimo jedna pored druge, kao da se nismo znale.

Meni je to tužno, ali ja nisam tako htjela. 13 godina nas dvije smo dijelili bukvalno gaće, a sutradan smo kao dva stranca. Ne fali mi, ne razmišljam, bilo mi je teško prvih godinu dana, ali mi je tužno kad se vratim unazad. Sve se dešava u životu s razlogom. Ja znam da sam bila pravi prijatelj, znate i sami šta su sve preživjeli, bila sam tu za nju i ona za mene – rekla je Luna.

– Zamjerila mi je što sam otišla na Karleušin nastup. Ja nisam ni znala da žena tada pjeva, pozvana sam na rođendan. Ja sam možda pogriješila što sam kačila snimke. – bila je iskrena Đogani.

– Veljko je moja prva ljubav, sve moje u životu sa njim je bilo. Nisam izgubila nevinost sa njim, ali baš mi je značio. Prvi poljubac u životu mi je bio sa Veljkom. Svi su to znali. Ali uvijek mi je to bilo dječije, simpatije. Bila sam stvarno zaljubljena u njega, ali nekako je to više bilo potencirano jer sam živjela sa Anastasijom.

On je stvarno dobar dečko, ne mogu da kažem nešto ružno za njega. Ne podržavam kad griješi, pravi probleme, ali to je njegovo. On mnogo žali za svojim ocem. Ne pokazuje to, ali ga najviše boli. Nije da on ne sluša Cecu, ona je stroga, ali je slaba na njih, da im sve priušti, da ne budu tužni. – otkrila je Luna.
(Svet Plus)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *