Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

MORBIDNO: Otac Zorana Marjanovića na Jeleninom grobu radio jezive stvari!

Morbidne igrarije Marjanovića otkrivene su sasvim slučajno, kada je Jelenin svekar nedavno izgubio mobilni telefon. Mladić koji ga je odnio u policiju kada je vidio Jelenine slike u njemu kaže da je telefon bio prilično oštećen.

– Moj otac je pronašao telefon u neposrednoj blizini porodične kuće Marjanovića. Mobilni je bio skroz uništen jer je najvjerovatnije automobil prešao preko njega – kaže ovaj meštanin Borče za Srpski telegraf.

On dodaje da je njegov otac telefon ponio sa sobom kući kako bi ustanovio u čijem je vlasništvu.

– Dao mi je da ga pogledam i vidim kome pripada da bi mogao da ga vrati pravom vlasniku. Priključio sam ga na kompjuter i tada se jako iznenadio vidjevši fotografije i snimke porodice Marjanović – kaže on i dodaje da je telefon istog trenutka odnio u policiju.

Navodno, u telefonu se nalazilo mnogo video-snimaka i fotografija, uglavnom sa porodičnih dešavanja.

– Najviše je bilo snimaka sa slavlja, rođendana, kao i fotografije male Jane, kćerke ubijene pjevačice. Ono što je šokiralo jesu fotografije koje su Marjanovići napravili na groblju Zbeg u Borči. Među njima je bio i Vladimirov selfi pokraj Jeleninog spomenika – navodi izvor iz policije koja je uradila vještačenje telefona da bi otkrila kome pripada.

Podsjetimo, sredinom septembra, u Borči je pronađen misteriozni mobilni telefon za koji se sumnjalo da ima veze sa Jelenom i njenim ubistvom.Vladimir je prećutao da je samo nekoliko dana ranije izgubio isti. U međuvremenu su inspektori telefon poslali na vještačenje, a na osnovu podataka iz mobilnog telefona ustanovljeno je da pripada upravo svekru ubijene pjevačice. Nakon toga, Vladimir je promijenio priču.

– Ja sam telefon izgubio prije nekih sedam dana. Ali ga niko nije pronašao niti me je iko kontaktirao – rekao je tada Vladimir.
(Informer)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *