Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

OVOM LUDAKU SU DALI MALU JANU!

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, ne prestaje da šokira objavama na Fejsbuku iako je njegova bratanica Jana (6) privremeno smještena kod njega. Naime, odlukom Centra za socijalni rad Zoranu je 10. oktobra oduzeto starateljstvo nad kćerkom, a djevojčicin staratelj je psiholog centra, dok će ona nastaviti da živi kod strica Miloša.

Prema riječima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, brat osumnjičenog za ubistvo pjevačice “Granda“ ne miruje kad je riječ o društvenim mrežama, već objavljuje najskandaloznije statuse u kojima čak navodi da želi se*s sa Barbikom.

– Miloš je na Fejsbuku postavio nekoliko fotografija u svom prepoznatljivom gotik fazonu. Na tim slikama on je u crnoj garderobi, našminkan i s nakitom oko vrata. Međutim, njegov izgled više nikog i ne iznenađuje. Ono što je šokiralo sve koji ga prate na društvenim mrežama su zapravo opisi tih fotografija – kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, Marjanović je iznio niz nakaradnih poruka koje ne bi trebalo da budu svojstvene osobama koje se brinu o maloljetnom djetetu.

– “Želim sek*ualni odnos sa tvojom prababom“, “Planiram da pokrenem proizvodnju Barbika sa ku*cem“, “Dobro veče, vašu jetru, molim“, “Kastriraću vam plišanog medu“, neki su od opisa fotografija na kojima je Miloš. Na nekim slikama Janin stric je napolju na ulici, dok na nekim pozira u kući pored stolice za koju se drži – priča izvor Srpskog telegrafa.

Prema njegovim riječima, ostaje pitanje da li će povodom ovih skandaloznih statusa na Fejsbuku reagovati Centar za socijalni rad, kao i da li će djevojčica nastaviti da živi u kući Marjanovića, u kojoj je bila od rođenja.

Lutke bez glave

Kako je Srpski telegraf pisao, djever ubijene pjevačice Jelene Marjanović na Fejsbuku se predstavlja kao Alimpije Gregor Sizeren. Na njegovom profilu šokira i fotografija na kojoj stoji: “Niko ne zna, ja sam serijski ubica“. On na društvenim mrežama ostavlja toliko morbidne fotografije da bi se od njih svakom normalnom čovjeku zaledila krv. Inače, pjevačicin djever je muzičar i ima rok bend, a najblaže rečeno, oblači se čudno.

– Miloš je objavljivao sliku na kojoj promoviše sekte i narkomaniju, pa i fotografiju neke čudne osobe s krstom u rukama. Na jednoj slici on ljubi grudi plastične lutke bez glave. Te fotografije nikog ne ostavljaju ravnodušnim – rekao je ranije komšija.
(Republika.rs)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *