Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

OTKAZANA SVADBA OD 500.000 EURA: Evo zbog čega je sin Brane Mićunovića otkazao vjenčanje!

Kontroverzni biznismen iz Nikšića, Brano Mićunović, najavljivao je da će 4. novembra napraviti sinu Đorđu svadbu za pamćenje, ali od toga neće biti ništa. Razlog je smrtni slučaj u familiji sa mladine strane Zorane Mandić. Još nije poznato kada će Đorđe i Zorana koji imaju sina Danila zvanično stupiti u brak.

Đorđe i Zorana su u dugogodišnjoj vezi i željeli su dosta ranije da organizuju vjenčanje i svadbeno veselje. Međutim, Zorana je ostala u drugom stanju, pa je slavlje odloženo. Zorana se porodila početkom ove godine i na svijet donijela sina kome su dali ime Danilo. Kako je mališan porastao, par je odlučio da će sudbonosno “da“ izgovoriti baš 4. novembra što se i ovoga puta izjalovilo.

Brano Mićunović je nedavno objasnio da oko proslave koja se organizuje ne treba dizati veliku buku, jer je normalno da otac organizuje svadbu svom sinu.

“Spremamo svadbu, što je i normalno. Isto tako je normalno i da ću pozvati oko 150 ljudi koji će doći sa svojim porodicama. Piše se da će biti 1.000 ljudi, ma ništa od toga. Hvala vam na čestitkama“, izjavio je Mićunović.

Kako je rekao bilo je planirano da prostor u jednom luksuznom bečićkom hotelu primi oko 150 zvanica među kojima je trebalo da budu porodica i prijatelji. Pričalo se da su na svadbu bili pozvani i Ceca Ražnatović i Aca Lukas, koji su dobri prijatelji ove porodice.
(Kurir)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *