Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

JEZIVO: Ovo je ubjedljivo najveća misterija u slučaju ubistva Jelene Marjanović!

Pokojna majka ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, Zorica, do svoje smrti često je isticala da se 2. aprila 2016. godine posljednja čula sa svojom kćerkom. Kako je pričala, sa Jelenom se tog dana čula oko 15.35 sati, kada joj je kćerka rekla da će doći kod nje samo da završi s trčanjem. Sat i po kasnije, oko 16.50, kako je pričala Zorica, ponovo je pozvala Jelenu, međutim poziv joj je bio odbijen.

Već uspaničena, Zorica je nastavila sa pozivima, međutim Jelena joj se nije javljala. Tek oko 17.20 sati neko joj se javlja na poziv, ali pune 43 sekunde ćuti. Nakon toga na Jelenin broj upućeno je mnogo poziva, ali više niko se nije javljao. Dvanaest sati kasnije telefon je nađen na pet metara od kanala gde je kasnije pronađeno Jelenino tijelo.

Zbog toga, ali i zbog misterioznih okolnosti pod kojima je njena kćerka nestala, a zatim ubijena, ali i zbog činjenice da joj se neko javio na poziv, nesrećna Zorica do smrti se pitala da li je tada sa druge strane žice bio ubica njene pokojne kćerke.

Na posljednjem saslušanju u Višem tužilaštvu, prošlog ponedjeljka, saslušana je Vera Vukomanović, kuma Zorice Marjanović, svekrve pokojne Jelene, koja je pred tužiocem iznijela do sada nepoznate detalje. Ona je navela da se s Jelenom čula 2. aprila 2016. godine u 16.42, baš u vrijeme kada je, prema riječima Zorana Marjanovića, trajala potraga za njom.

Ona je time pokušala da suprugu ubijene pjevačice Zoranu Marjanoviću da alibi, međutim, njeno svjedočenje je pokrenulo lavinu pitanja, među kojima se izdvaja glavno: “Kada je zapravo Jelena nestala?“

Naime, prema verziji koje se držao pjevačicin suprug, a koji je već mjesec i po dana u pritvoru zbog sumnje da ju je udarcima oštrim predmetom u glavu usmrtio na nasipu u Crvenki u Borči, Jelena je nestala 2. aprila 2016. oko 15.30 sati, kada je otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu. On je, kako je govorio, primijetio da je nema oko 15.50, te je krenuo u potragu za njom.

Ubrzo je zvao i ostatak svoje familije, oca Vladimira i braću, da zajedno pretraže nasip. I tokom potrage, kako su pričali, ništa sumnjivo nisu ni vidjeli ni čuli. Zoran Marjanović 17 mjeseci je tvrdio da je Jelenina majka bila posljednja osoba koja je čula Jelenu, naglašavajući da je to bilo u 15.30 sati. Pominjao je i posljednji poziv i tišinu dugu 43 sekunde, o čemu mu je rekla tašta. Međutim, sada je baš najbliža prijateljica Marjanovića rekla da se sa Jelenom čula u trenutku kada je, prema izjavama Marjanovića, on uveliko tražio Jelenu.
(Republika.rs)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *