Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Jelena Golubović izgubila živce pa UDARILA Aleks pred svima, ali je ubrzo uslijedila BOLNA osveta zbog koje je briznula u plač!

Nova svađa dogodila se za stolom, a rasprava je počela oko toga ko je koliko shvatio obaveze u “Zadruzi“. Kulminirala je fizičkim kontaktom, i to između Jelene Golubović i Sandre Bajić Aleks.

– Ti si prva minirala zadatak i nemaš pravo ništa da komentarišeš! – vikala je Aleks na Jelenu.

– Vi svi ustajete, nemate strpljenja da sjedite. Ja ne idem ni do toaleta kad stigne pismo… – branila se Jelena.

– Sve ću da ispričam! Da si se je*ala i ti i majka sa istim čovjekom! Bagro jedna ljudska! Zovi Cecu da dođe da joj u oči sve kažem, kako mi je pričala da si se je*ala si se sa njenim prijateljem i ostala trudna! Ti ćeš da soliš ljudima pamet… Sram te bilo, gaduro jedna, nisi ustala iz kreveta 20 dana! – vikao je Milan Milošević na Jelenu.

Onda je došla Aleks do nje i povukla je za ruku, pa je počela svađa koja je prerasla u fizički obračun…

– Sjedi dole! Imam pravo! Ajde, sjedaj, šta hoćeš?! Misliš da si toliko bitna… Sjedi dole, seljanko jedna, Žiža čeka pola sata na red! – Aleks je govorila, a poslije duže prepirke Jelena je ošamarila Aleks naočigled svih.

Aleks je zatim gurnula klupu, zbog čega je stradala Jelenina noga. Zadrugari su mahom bili na strani Aleks, a Jelena je počela da plače…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *