Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

POTPUNI PREOKRET! Rasta se VRATIO Ani, a pjevačica mu ZABRANILA samo jednu stvar!

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvijek zakonite supruge Ane Nikolić! Kako Kurir saznaje, reper je poslije dvodnevne posjete Švedskoj, gdje je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i kćerke Tare.

Iako je pjevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnijelo papire za razvod.

– Tačno je da im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite kćerku Taru. Štaviše, Rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gdje zajedno žive otkako su se vjenčali.

Njega je vozač prošle nedjelje odmah po slijetanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I prije ovoga puta u inostranstvo Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pjesmama – kaže sagovornik za Kurir.

On kaže da Anu još nije prošao bijes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolićka je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.

– Stefanu je stavila do znanja da o koleginici neće da čuje ni riječ. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, juče, dok je Ana u prijepodnevnim časovima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu nasljednicu.

Čim je pjevačica stigla kući, reper je najprije otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kad je slobodan, Rasta sa kćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvijek oduševe kad im unuka dođe u posjetu – završava Kurirov izvor.
(Kurir)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *