Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Maca Diskrecija POKOPALA Lunu i Slobu: “Nikada ne bi mogao biti s drugom djevojkom da mi to bivša gleda“ – a onda ga Maca UNIŠTILA KOMENTAROM!

Kritikuje druge, a zaboravlja šta sam radi! Nakon što je Anđelo raskinuo sa Teodorom, noć kasnije se dohvatio nove zadrugarke Ane, pa je na žurci tokom cijele noći plesao i mazio se s njom, što su mu pojedini cimeri zamjerili. Među njima su i dojučerašnji najbolji prijatelji u rijalitiju – pjevač Sloba Radanović i Luna Đogani, koji su opleli po njemu.

Luna Đogani je “ispljuvala“ i iskritikovala Anđela. Blogerka nije birala riječi, pa je oplela po dojučerašnjem drugaru iz rijalitija. Ona ga žestoko napala jer je na žurci uživao u zagrljaju Ane Korać, dok je noć ranije raskinuo sa Teodorom.

Anđelu je leđa na sastanku pred svima okrenuo i pjevač Sloba Radanović, koji mu je bio najbolji prijatelj u rijalitiju. Sloba je između ostalog naveo:

– “Anđelo mi je pao u očima. To što je uradio nije nikako u redu i pao mi je u očima. Ne znam kako je tako nešto mogao uraditi i baš sam se razočarao u njega. Ja nikada ne bi mogao tako nešto uraditi – da raskinem s djevojkom, pa da se na njene oči grlim i da igram s nekom drugom“, izgovorio je Sloba i ostao živ, očito zaboravljajući da je pred milionskim auditorijom prevario ženu sa Lunom Đogani.

I dok su svi zadrugari ćutali, Maca je ustala i bez dlake na jeziku poručila: “Kako ti možeš tako nešto reći za Anđela? Kažeš da tako nešto ne bi mogao uraditi, a šta ćemo onda sa tvojom ženom koja je završila na infuziji zbog svega što si joj uradio? Kako je njoj bilo dok je tebe gledaa s drugom? Ti si očigledno zaboravio da si je ovdje prevario sa Lunom i da je ona sve to gledala…“, rekla je Maca na što je najburnije reagovala Luna, koju su zabolile njene riječi, pa joj je poručila da sjedne i da se to nje ne tiče.

Ekskluziva.ba

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *