Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

KIJA SPOPADALA SLOBU, I TO DOK JE LUNA SPAVALA: Pjevač rekao ženi da uvijek može računati na njega! (VIDEO)

Iako su sinoć pričali satima biće da Kija Kockar nije rekla sve što je željela svom suprugu Slobi Radanoviću, zbog čega ga je u toku popodneva odvukla od ostalih cimera i počela da priča o stvarima koje će mu biti zanimljive.

Kristina je pjevaču rekla kako je išla na nekoliko korecija lica, pitala ga da li se to vidi, da nije izbjeljivala zube, a onda joj je Radanović rekao kao mu se može uvijek obratiti ako joj zatreba nešto od njega.

Stjuardesa je svog još uvijek bračnog druga u jednom momentu uhvatila za ruku, a on se brže-bolje pomjerio od nje. Na svu sreću ovo nije vidjela Luna Đogani, koja je odmarala u spavaćoj sobi.

Nekoliko minuta kasnije, Kija i Sloba sjeli su za sto gdje su bili Milan Milošević i Marko Janjušević Janjuš. Novinar je dijelio savjete da bi najbolje bilo da ljubavni trougao otvori kafić kada izađe iz “Zadruge“ i da svi zajedno lijepo žive. Njih dvojica nastavili su Slobu da ispituju o tome kakva je Kristina i kako je ranije izgledala, a pjevač je rekao da je njegova žena super građena.

– Nikada ona nije bila debela. Uvijek je bila ovakva. Super je građena – kratko se Sloba prisjetio tijela svoje nekadašnje ljubavi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *