Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

TUČA U ZADRUZI: Miljan nasrnuo na Boru jer je pričao da se bavi kriminalom, OBEZBJEĐENJE ih jedva razdvojilo!

Miljan Vračević danas je nakon održanog sastanka ustao sa namjerom da objasni Banetu Čolaku i Bori Santani da ne smiju više da govore o njemu neistine koje mogu poremetiti njegovu porodicu.

– Ne može niko da priča čime se ja bavim napolju ako to može poremetiti moju porodicu. Ja imam četvoro djece i neću da neki debili koje svi zezaju kao što su Bane i Bora mene kao podje*avaju i pričaju da sam kriminalac. Ja se nikad nisam bavio kriminalom, nikad nisam bio osuđivan, bio sam samo privođen, ne smiješ porodicu da mi diraš – vikao je Miljan, obraćajući se pre svega Bori.

Kada je Bora ustao da da komentar na ovu Miljanovu izjavu, ovaj fitnes instruktor potpuno je izgubio stpljenje te je nasrnuo na Boru. U tom momentu obezbjeđenje je ragovalo dok se Bora pravdao da ga nije napao.

– Ma ja ću zvati policiju, lako je tebi od 200 kila da mene napadneš, ja za ovo zovem policiju. Ništa ti nisam rekao – vikao je Bora.

Situacija se ubrzo smirila, a kakve teške riječi su ova dvojica zadrugara razmijenila i kako je izgledala čitava scena možete pogledati u videu ispod teksta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *