Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

OTKRIVEN MOTIV UBISTVA: Ubica iz Pančeva iskasapio ženu zbog jedne rečenice!

Biljana Mijatović iz Pančeva umrla je na licu mjesta kada joj je nevjenčani suprug Siniša Radovančev (50) na njen 30. rođendan zabio nož pravo u srce! Iako se motivi ovog zločina još ne znaju, sumnja se da je ubistvu prethodila svađa oko novca i očinstva. Pripiti Siniša u jednom trenutku je izgubio svaku kontrolu i počinio užasan zločin, i to pred Biljaninom 12-godišnjom kćerkom iz prvog braka!

– Oni su slavili Biljanin rođendan i oboje su prilično popili. U jednom trenutku počela je rasprava oko novca. Da li u bijesu, želeći da ga povrijedi, Biljana je rekla Siniši da kćerka koju su dobili prije mjesec dana nije njegova. On je tada potegao nož i ubo je jednom u grudi, pravo u srce – kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Policiju je pozvao sam Radovančev i sačekao ih ispred zgrade u Savskoj ulici broj 10.

– Bio je u bermudama kada je policija došla i poprilično smiren. Kada je već bio uhapšen, iz stana su izašle i Biljanina kćerka iz prvog braka noseći u rukama svoju jednomjesečnu sestru – dodaje naš sagovornik.

Radovančev već ima historiju nasilja. On je u trenutku zločina služio kaznu u kućnom zatvoru i bio je primoran da nosi nanogicu. Osuđen je nakon tuče u kojoj je, kako pričaju njegovi poznanici, prebio neke ljude iz Banatskog Karlovca sa kojima je, navodno, u sukob došao zbog novca.

– On je porijeklom iz Ilandže, sela udaljenog 40 kilometara od Pančeva. Biljana mu je bila treća supruga, a iz prva dva braka ima dvoje djece. On je važio za bogatog i sposobnog čovjeka i navodno je obrađivao više hiljada hektara zemlje. Imao je nekoliko kamiona i mnogo poljoprivredne mehanizacije. Njegov pad počeo je kada je napustio prvu ženu i sina. Na kraju je postao podstanar u Pančevu, a dugovao je i dosta novca i zbog kredita koje je uzeo – rekao nam je juče jedan njegov bivši komšija koji je želio da ostane anoniman.

Radovančevog sina Srđana zatekli smo u porodičnoj kući u Ilindži, ali on nije mogao da nam kaže ništa u vezi s tragedijom.

– Sa ocem nisam bio u dobrim odnosima već duže vrijeme. Posljednjih mjesec dana se uopšte nismo čuli i ne znam šta se dešavalo sa njim. Tu ženu nisam znao. Nisam bio ni na rođenju sestre – rekao nam je on.
(Republika.rs)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *