Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

KIJA JE SLOBI REKLA DA GA I DALJE VOLI: A onda je on pred svima izgovorio 2 riječi zbog kojih je ona odmah ućutala!

Kristina Kija Kockar je prije nekoliko dana svom zakonitom suprugu Slobi Radanoviću rekla da ga voli. To iskazivanje emocija je donekle ostalo da visi u vazduhu sve do sinoćnje igre istine u “Zadruzi“. Kija i Sloba bili su ravnopravni učesnici igre i imali su pravo da postavljaju pitanja, ali i drugi su mogli njih da pitaju. Jelena Golubović je bila prva koja je pjevaču postavila pitanje.

`Da li si svjestan da je Kija ipak došla zato što te voli, jer da te ne voli bilo bi je baš briga da l` si dorečen, da l` si nedorečen. Ostala bi sa svojim momkom, ne bi ušla ovdje, da nema emocija. Ja sam iskreno pitala, ako hoće iskreno da kaže, pošto postupci govore više od riječi“, pitala Jelena Slobu. Kiju su iznenadile Slobine riječi.

“Svjestan sam“, rekao je pjevač, dok se Kija samo nasmijala. Ona je sve vrijeme ćutala i čekala da dođe Slobin red. On ju je onda upitao.

“Pitanje za Kristinu. Otkad si ušla u Zadrugu, da li si se pokajala ijednog trenutka i zbog čega?“ pitao ju je pjevač.

“Nisam se pokajala nijednog trenutka. Da kažem zbog čega se nisam pokajala? (smijeh) Nisam se pokajala zato što sam napolju bila u epicentru nečega na šta ja nisam mogla da odgovorim. Došla sam ovdje i razriješili smo neke stvari. Naravno, ne možemo razriješiti sve, za neke stvari postoji vrijeme, a i mjesto. Za sada se nisam pokajala. Mnogo je drugačije ovdje i napolju… Neki ljudi su mi prirasli srcu, super mi je da se družim sa mnogima i još uvijek nisam pala u depresiju. Što ne znači da neću, tek sam došla, ali za sada mi je super“, odgovorila je Kija svom suprugu.
(Kurir)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *