Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

NAPALI IH PALICAMA: Srba i David OTELI Aleksandru iz Parova! Novi detalji OTMICE!

Aleksandra Subotić odlučila je da napusti rijaliti “Parovi“ i već je zahtijevala da je puste kući, a da ne mora da plati kaznu od 50.000 eura za kršenje ugovora. I kako nije našla zajednički jezik sa produkcijom, ona je riješila da iz luksuzne zemunske vile – pobjegne.

Kako izvor blizak učesnicima navodi, scenario za bijeg je bio nevjerovatan, a Aleksandri je pomagala i osoba izvan vile koja se lažno predstavljala i obmanula čelnike “Hepija“.

Odmah je uslijedilo sapštenje produkcije Hepi televizije, a saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

– Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o djetetu učesnice “Parova“, kojem prijeti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojevi ć i Srba Subotić, stric, koji su palicama prijetili zaposlenima Hepi televizije.

– Rijaliti nije zatvor, ovdje možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaoci, ili svojevoljno – rekla je Anđela Lakićević, u emisiji „Vanredni sastanak“, u „Parovima“. – Pravne stvari rješavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i prošle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna telelvizija u Srbiji.

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu „Parovi“, a za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podnijeti tužbu. – tvrde sa ove televizije.
(Srbija Danas)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *