Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

DAMA I PRELJUBNIK U NOVOJ AKCIJI: Luna i Sloba otišli sa žurke, pa imali s*ks na stubištu dnevne sobe! Obavili posao i vratili se dernečiti!

Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne večeri su bili posebno raspoloženi, a ona ga je čitavo veče zavodila, uvijala se oko njega, a u nekoliko navrata mu izjavila i ljubav. “Mnogo te volim, znaš li to? Volim te i samo tebe volim“ – govorila je Luna Slobi.

Njih dvoje se, međutim, nisu zaustavili na tome. Naime, kamera je u Bijeloj kući je ubrzo usnimila nečije patike i spuštene pantalone iznad stepeništa. Po pokretima je bilo jasno da neko od zadrugara ima s*ksualni odnos, a nakon par minuta niz stepenice su počeli da silaze baš Luna i Sloba.

-Luna je, vidjevši da su snimljeni, počela da pravi grimase kao da je nevina i da ju je sramota, ali nije promijenilo činjenicu da su uhvaćeni na djelu. Takođe, oni su skinuli bubice, za šta će najvjerovatnije dobiti ogromnu kaznu.

– Snimili su nas, Bože ako to moja djeca budu jednom gledala
– kukala je Luna kasnije među zadrugarima.

Nakon što je Luna počela da se žali kako neće podnijeti ukoliko njeni roditelji vide kako su ona i njen dragi imali odnose, Sloba je počeo da je tješi govoreći joj kako će je oženiti kada izađu, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu ispod teksta.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *