Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

PRODUKCIJA INTERVENISALA: Policija došla u Zadrugu da uhapsi Macu!

Policajci su pokušali prošlog četvrtka da uhapse Macu Diskreciju, koja se nalazi u “Zadruzi“, jer nije platila kaznu od 250.000 dinara zbog iznude i bavljenja pros*itucijom. Učesnica rijalitija Senada Nurkić izbjegla je robiju zahvaljujući dobroj volji producenata, koji su odlučili da umjesto nje uplate novac državi, a kasnije će joj to odbiti od honorara za učestvovanje u “Zadruzi“.

Nezvanično, policajci su došli s nalogom za hapšenje Mace jer je po pravosnažnoj presudi osuđena da plati novčanu kaznu u roku koji je odavno istekao, kako to nije učinila, po zakonu joj slijedi zatvor od 250 dana, koliko je trebalo da odleži na teritoriji Srbije, gjde je i počinila krivično djelo.

Osuđena u odsustvu

– Znali smo da se protiv Mace vodi postupak pred sudom zbog bavljenja pros*itucijom, ali niko nije očekivao da će biti osuđena u odsustvu. Njoj su izgleda, pozivi za ročišta stizali na adresu gdje je prijavljena u stanu u Beogradu, ali to nama niko nije javio. Policajci su u četvrtak došli s papirom na kojem je pisalo da se Maci zamjenjuje kazna od 250.000 dinara zatvorom od 250 dana jer nije na vrijeme uplatila novac državi. Ona nam je važna za šou, pa smo odmah ponudili da im uplatimo novac, a da joj to oduzmemo od honorara. Sreća pa su nadležni pristali na to, inače bi Maca sada bila iza rešetaka u Požarevcu – priča izvor Kurira.

Nurkićeva se očigledno nije potresla kada je policija došla da je vodi u zatvor.

– Maca je uporno ponavljala da ne zna ništa o tome, kako joj to neko namješta, da nikad nije hapšena zbog pros*itucije… Kada smo joj rekli da smo mi platili kaznu umjesto nje i da ćemo joj oduzeti od honorara, ona se samo nasmijala i zahvalila nam se.

Kriza u maju

– Kada sam shvatila da se u pjevačkom poslu sve vrti oko s*ksa, riješila sam da batalim mikrofon, povučem se, i naplaćujem usluge s*ksa. Moja cijena je 500 eura, a za grupnjake tražim 1000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate – pohvalila se starleta.

Ali njena sreća nije dugo trajala jer joj je biznis zapao u krizu u maju, kada je uhapšena zbog iznuđivanja novca i bavljenja pros*itucijom. Tada je saslušana u policiji, nakon čega je podignuta optužnica protiv nje.

(Kurir)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *