Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Luni je potrebna STRUČNA POMOĆ! Sloba će je OSTAVITI ZBOG KIJE, a ona će pokušati da se UBIJE TABLETAMA!

Strašni ispadi bijesa ljubavnog rijaliti para, njihove histerije, rušenje namještaja, samopovređivanje i jezive prijetnje tipa “Ubiću te!“, “Kastriraću te!“ nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pa ni čuvenog parapsihologa Mevludina Duvančića, koji već godinama unazad javnim ličnostima daje tačne prognoze.

Nažalost, on ništa lijepo ne može da kaže o zajedničkoj budućnosti Lune Đogani i Slobe Radanovića:

– Luna je veoma posesivna i tvrdoglava, kad nešto ne dobije, odmah krene da histeriše, da viče, oduvijek je takva. Ona ima psihičke probleme, dosta je nestabilna i veoma nesigurna. Nema uopšte samopouzdanja – počinje Mevludin i dodaje:

– Njene ispade koje gledamo u Zadruzi imala je i u prethodnim vezama. Velika je greška učinjena u njenom odgajanju. Luna misli da svakog može da vrti oko malog prsta, ali nažalost, to joj nije uvijek polazilo za rukom. Kao mala bila je hiperaktivna i histerična, što se i sada vidi.

Mavludin je potom nastavio:

– Moje mišljenje je da djevojka ima ozbiljan psihički problem i da joj treba stručna pomoć. Zato će u Zadruzi biti okarakterisana kao najlošija osoba. Kad je ušla, predstavila se u drugom svijetlu, ali nažalost, isplivalo je ono najgore iz nje.

Imao je koju riječ da kaže i o njenoj vezi sa oženjenim muškarcem:

– Što se tiče nje i Slobe, vidim da će jedno vrijeme biti skupa, ali i da će on definitivno odustati od nje. Vidjeće Sloba kakva je ona osoba, da je sklona svemu i svačemu, pa čak i da prijeti i pokuša da se otruje tabletama jer je od ranije sklona takvim stvarima, možemo reći ucjenama, da bi došla do cilja. Djevojka treba da ide kod psihologa, definitivno joj je potrebna stručna pomoć, a Slobi treba smirena osoba, a ne neko kao Luna. Ja njih ne vidim zajedno u budućnosti – tvrdi Mevludin i otkriva šokantne detalje:

– Sloba će pokušati da se pomiri sa Kijom nakon određenog vremena poslije raskida sa Lunom, ali ja moram da kažem ono što vidim, a to je da on ni sa njom neće biti iako će željeti jer i dalje gaji emocije prema njoj. Sloba je sklon ispadima i agresivnosti, a javnost će najviše polemisati o njemu i Kiji. Njih troje imaju različite perspektive i sudbine, ali ono što ja vidim jeste to da će jedino Kija uspjeti u životu i 90 odsto onog što bude željela ona će i ostvariti.

Za kraj je rekao i šta vidi kad je u pitanju zdravlje Slobine supruge i Slobine djevojke:

– Nažalost, Kija će imati još jednu operaciju, manju, i problem sa sterilitetom. Vremenom će i Sloba shvatiti da je Luna veoma nestabilna i da joj treba stručna pomoć jer će ga na neki način ucjenjivati, pričaće svašta i prijetiće mu: “Ja ću uraditi ovo, ja ću ono…“ Tek tada će Sloba shvatiti sve. Mislim da je pogrešno odgojena i da joj definitivno treba ozbiljna stručna pomoć. Zato su je momci ostavljali. Ona ima traume iz djetinjstva koje vuče do dana današnjeg, a sve je to zbog porodice.

(Espreso.rs)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *