Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Polugoli u krevetu: Evo kako su se Luna i Gastoz zabavljali u Grčkoj, dok su bili u šemi iako je on imao djevojku! (VIDEO)

Luna Đogani ljetos je snimala spot za pjesmu pod nazivom “Prevara“ koju izvode Ognjen Amidžić, Gazda Paja i Marko Kon. Spot je sniman na prelijepim plažama širom Grčke, a osim Lune i samih izvođača, u spotu su učestvovali Gastoz, Soraja, Ana Korać, Ljupka Stević i Indi.

Međutim, pored poslovnih obaveza zbog kojih su otišli na ovaj put, iskoristili su priliku i da se malo zabave i spoje lijepo i korisno.

Snimanje ovog spota posebno je bilo interesantno za Đoganijevu, koja se ovom prilikom upoznala sa Gastozom, a pošto su bili upućeni jedno na drugo, poslije druženja uslijedila je ljetnja avantura.

Njih dvoje su bili u kratkoj vezi, ne obazirući se na to što je Gastoz tada već imao djevojku, fitnes instruktorku Naidu kojoj je potom i priznao da ju je prevario sa Lunom.

Da je u Grčkoj bio lud provod i da su se odlično zabavljali, svjedoči i snimak na kojem se vidi da Luna i Gastoz ne dijele samo istu sobu, već i isti krevet.

Jedan djelić druženja u krevetu zabilježen je i kamerom, koja ih je snimila dok su se polugoli zabavljali ispod pokrivača.

(Telegraf.rs)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *