Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

JA SAM PONOSNA LJUBAVNICA: Luna izazvala lavinu komentara! (VIDEO)

Prethodne noći, u najgledanijem rijalitiju u regionu, čitana su pitanja gledalaca. Nakon što se situacija stišala, Luna Đogani razgovarala je sa Nadeždom Biljić o situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

Nadežda je rekla kako shvata da je blogerki najteže u cijeloj priči oko nje, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, jer je optužuju za mnoge stvari.

– Treba neko i tebe da razumije, da se stavi u tvoju situaciju. Optužuju te da sa 21. godinom nema sa kim nisi bila, drugo dali su ti epitet “ljubavnica” – pričala je Biljićeva a onda ju je blogerka prekinula.

– Alo, ako se ovako voli ljubavnica, ja sam ponosna ljubavnica! Vi ne shvatate koliko se nas dvoje volimo – rekla je Đoganijeva.

Pinkova zvezda se nadovezala na ovaj Lunin stav, govoreći kako je u potpunosti razumije jer se jako vezala za Baneta Čolaka u rijalitiju.

– Ja da nemam Banetu, poludjela bih. Drago mi je što smo oboje pametni da cijelu tu priču držimo za sebe i ne eksponiramo je. Mi se ne ljubimo. Meni je veća emocija ovo što mi imamo, nego poljubac. Mi se sinoć na žurci nismo odvojili – obrazložila je Nadežda svoju situaciju.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *